Eerst even een mededeling van huishoudelijke aard: Als je een nieuw email adres krijgt of neemt, laat het mij dan ook even weten.

Anders krijg je dus geen e-mails meer.

zaterdag 8 september 2018 zetten we de Zaanstreek weer op z'n kop

Dit jaar zijn we, net als in 2016, weer te gast bij Duyvis en voetbalvereniging Zaandijk

We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding en als ik zeg we, dan bedoel ik eigenlijk vooral de Prinsenstichting. Bianca, Renate en Helen lopen het vuur uit hun sloffen en bellen zich een slag in de rondte want iedere keer krijgen we mails met zaken die ze "even" geregeld hebben. En het mooiste is: voor alles vinden ze zowat een sponsor. Bovendien hebben ze ook nog een aantal ouders van cliënten gevonden die helpen met hand en spandiensten. Super!!

Voor de chauffeurs

Voor de chauffeurs en de motorrijders/verkeersregelaars geldt nog steeds: Bestook ons niet met vragen als "kan ik al inschrijven?" Want: Nee, dat kan nog niet. Jullie horen vanzelf wanneer dat wél kan. Nog even trappelen dus.

Welkom op onze website!

Stichting GlobeTruckers is de organisator van een jaarlijkse Truckrun. In de even jaren wordt die gereden in de Zaanstreek voor de Prinsenstichting en in de oneven jaren voor de Harteheem in Heemskerk.

Op deze website zullen we proberen om zoveel mogelijk informatie te plaatsen over onze activiteiten en met name de Truckrun.

Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden........

Iedereen die in het verleden als deelnemer of vrijwilliger betrokken is geweest bij onze Truckrun begrijpt de betekenis van deze twee foto's.