Een hele nieuwe pagina, speciaal voor het gastenboek. Ik zou zeggen : Leef je uit.

Edwin Dahmes
11-09-17 12:37:35
We hebben een gezellige dag neer gezet met de truckers die hun vrije dag hiervoor opofferden.En alle lof voor de organisatie en alle vrijwilligers van Globetruckers en Harteheem.En volgend jaar weer in de Zaanstreek met Amerikaanse politie ervoor,want dat geluid miste we toch wel.
Vr.Gr Edwin
Gerard Kriek
10-09-17 14:42:52
9 Sept. voor het eerst van mijn leven mee gedaan met mijn broer (van Harteheem) aan de truck run heb bijzonder genoten van de amicale sfeer en gezelligheid op het plein bij Harteheem, ik mocht mee reiden als extra begeleider van Mark. in de truck van DHL met chauffeur Robbin de rit gereden en genoten van de belangstelling langs de route. organisatie bedankt ook namens mijn broer. vr gr Gerard.
Marijke van Henten
10-09-17 00:20:38
Hartelijk bedankt voor de geweldige dag ! Mijn dochter heeft genoten en zal het er nog lang over hebben !
Ook ik als begeleider vond het indrukwekkend wat een feest de truckrun ?
george coret
09-09-17 21:19:52
complimenten voor de organisatie voor een prachtige dag van de bewoners te heemskerk
Jenny van Stein
21-01-17 22:25:01
Was een fantastische "Lichiesdag"
Enorm genoten van de sfeer ..
Merel (camera) en ik (reporter) van 251tv vonden het heel leuk om hier een item aan te mogen besteden,bedankt voor de gastvrijheid.
Heel fijn jullie ontmoet te hebben .
Enorm veel succes met de stichting..
Groeten Jenny en Merel..
Tonen: 5  10   20