Een hele nieuwe pagina, speciaal voor het gastenboek. Ik zou zeggen : Leef je uit.

16 berichten op 4 pagina's
Alex Rozemeijer
04-09-18 21:22:47
Hallo hier even een berichtje van een chauffeur die er verschrikkelijk veel zin in heeft voor de eerste keer als chauffeur vorig jaar op de motor als verkeersbegeleider.
Zet hem op zaterdag we gaan er een mooie dag van maken
Danny Danny
20-08-18 12:32:15
Ik ga ook weer mee ga al vele keren al mee met de truckrun heb er onwijs veel zin er in maar is de route het zelfde als 2 jaar geleden? M.v.g van Danny Ernsten uit Purmerend
jessica willemsen
14-07-18 22:23:23
hoi ik er weer zin
en ben benieuwd welke vrachtwagens er mee rijden dit jaar
we gaan lekker toeterrrrrrrrrrrrren
groetjes van jessica
t wordt gekehuissssssssssss
Edwin Dahmes
11-09-17 12:37:35
We hebben een gezellige dag neer gezet met de truckers die hun vrije dag hiervoor opofferden.En alle lof voor de organisatie en alle vrijwilligers van Globetruckers en Harteheem.En volgend jaar weer in de Zaanstreek met Amerikaanse politie ervoor,want dat geluid miste we toch wel.
Vr.Gr Edwin
Gerard Kriek
10-09-17 14:42:52
9 Sept. voor het eerst van mijn leven mee gedaan met mijn broer (van Harteheem) aan de truck run heb bijzonder genoten van de amicale sfeer en gezelligheid op het plein bij Harteheem, ik mocht mee reiden als extra begeleider van Mark. in de truck van DHL met chauffeur Robbin de rit gereden en genoten van de belangstelling langs de route. organisatie bedankt ook namens mijn broer. vr gr Gerard.
Tonen: 5  10   20